Family security programma

'Een security manager van een toonaangevend bedrijf vraagt zich af of de persoonlijke veiligheid van de leden van de board voldoende is georganiseerd. Hij voelt hiervoor ook een verantwoordelijkheid. Hoe kan hij dit integreren binnen de bestaande security maatregelen van het bedrijf?'

'Van een succesvolle zakenman uit 't Gooi is landelijk bekend dat hij vermogend is. Camera's en alarminstallaties zijn bij de bouw van de woning in het verleden geïnstalleerd. Ook is er een abonnement met een alarmcentrale. 's Avonds rond 22.00 uur, als de vrouw alleen thuis is, wordt ze overvallen. Er gaat alleen een inbraakalarm af, waarop de alarmcentrale tevergeefs naar de woning belt. Ondertussen rijdt de man nietsvermoedend naar huis.'

'De CEO van een Nederlands bedrijf besluit tot sluiting van een drietal vestigingen in Oost-Europa. Twee dagen na de bekendmaking wordt er op het hoofdkantoor een steen door de ruit gegooid. De CEO en zijn gezin worden bedreigd. Echtgenote en kinderen voelen zich onveilig en durven het huis niet meer uit. Beveiligingsmaatregelen waren er nooit getroffen.'

Cortex biedt

Persoonlijke veiligheid van jezelf en je gezin is voor iedereen van het grootste belang. Steeds vaker wordt deze veiligheid bedreigd. Bijvoorbeeld omdat een familie vermogend is, maar ook door zakelijke activiteiten. Cortex vindt het bij de organisatie van de persoonlijke veiligheid essentieel dat alle maatregelen zo mijn mogelijk impact hebben op de persoonlijke levenssfeer en dat de opdrachtgever wordt ontzorgd. Maatwerk is hierbij essentieel.

Maar hoe organiseer je dit nu en borg je de juiste kwaliteit en samenhang van alle diensten. Bijvoorbeeld tussen alarmcentrale, politie, particuliere alarmopvolger en installateur. Zeker op de momenten dat het er echt om gaat.
Cortex biedt met haar Family security programma de service aan om de volledige verantwoordelijkheid voor de persoonlijke veiligheid van u over te nemen en met raad en daad bij te staan.

Het programma heeft in de uitvoering als basis de continue persoonlijke risico inventarisatie, de 24/7/365 bereikbaarheid en beschikbaarheid van Cortex en het beheer over de abonnementen van de alarmcentrale en particuliere alarmopvolger.
Aanvullende diensten worden als maatwerk toegevoegd aan het programma naar wensen van de opdrachtgever en in lijn met de bestaande risico's. Bijvoorbeeld de inzet van observanten, persoonsbeveiligers en chauffeurs.


 

 

Heeft u direct ondersteuning nodig?

Cortex is 24/7/365 bereikbaar via
het volgende alarmnummer:

Alarmnummer085 - 0600 616Online contact?

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij direct contact met u op.Leaflet

Onze leaflet over het family security programma vindt u door hier te klikken